Cikkek archívuma
2017.11.29 23:09
Amit tudnod kell! Mi hívta életre az új neveket és az új dizájnt?
A különleges fűszerezés
A merész gyümölcspárosítás
—————
2016.03.09 21:50
Amit tudnod kell:
Ismert és kevésbé ismert gyógynövényekből készülnek
Egészségtámogató hatásúak az alapanyagaink
Különleges, élményt adó ízek közül választhatunk
A család eddigi tagjai: Zsályaszirup, Fenyőeszencia, Bodzaszirup, Pitypangzselé, Mentaszirup, Kamillás-mézes elixír,...
—————
2016.01.29 23:09
Megtaláltuk új, egészségtámogató termékcsaládunk nevét!
Szimfóniák fűvel-fával
Amit tudnotok kell:
- Ismert és kevésébé ismert gyógynövényekből készülnek majd a termékek
- Fontos lesz a lekvárok egészségmegtartó illetve betegségűző hatása
—————
2015.11.11 21:48
Neked mi jut eszedbe a marcipánról? Dísz a tortára? Vagy maximum a marcipános bonbonok? Nekünk az almalekvár! Ma ugyanis elkészült legújabb őszi lekvariációnk a marcipános almalekvár. Miért pont marcipánnal házasodott az alma? Első sorban az ízek kompozíciója miatt, másodsorban pedig azért, hogy a...
—————
2015.07.20 23:36
Akkor jusson eszedbe a vásárfia-választás 3 alapelve! Nézd meg, segítünk! Kattints ide:
agokedvence.webnode.hu/news/szeretsz-ajandekot-adni-vagy-kapni/
—————
2015.07.06 00:29
Nyári lekvárteszt - Mit, hol, mikor is kóstolhat, tesztelhet, ízlelhet, véleményzehet?
Július 18. Mátraterenye, Palacsintafesztivál
Július 19. Jászalsószentgyörgy, Jász Világtalálkozó
Választékunk:
—————
2015.03.14 18:21
Sült húsok mellé ajánljuk mártásalapnak, díszítésnek, vagy akár önmagában is a vörösboros szederízt.
Süteménysütő nagymamák, anyukák kedvence a különös ízhatású narancsos vadringló.
Újítás az anyukák 100%-os sikeréért: fehércsokis eperlekvárunk minden süteményt, palacsintát, édes...
—————
2015.03.08 01:58
Szeretnél töltött lekváros fánkot készíteni, de mindig kifolyik a töltelék? Vagy nem is tudod, hogy fogj hozzá! Megmutatjuk, hogy az idén mi hogy csempésztük bele a farsangi fánkba az Ágó Kedvence lekvárt! Töltőzsákot használtunk, és a még melegecske fánkokba nyomtuk bele a lekvárt!
—————